Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Walter Palmer
Povratak na članak

Ubojica lava Cecila morao je pobjeći u strahu za život

Veliki dobroćudni lav iz nacionalnog parka bio je miljenik i turista

Komentari 8

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
13:49 31.07.2015.

dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja....

VL
Avatar raco
raco
12:56 31.07.2015.

da se barem tako sve američka i svjetska javnost uključila dok su bombardirali Vukovar, Osijek, Dubrovnik, Sarajevo.....

VL
DU
Deleted user
14:20 31.07.2015.

Živimo u Svijetu gdje je veći grijeh ubiti životinju i za to dobiješ veću kaznu nego kada ubiješ čovjeka. Logika visoko obrazovanog čovjeka.

VL
Avatar Apollon_der_Philosoph
Apollon_der_Philosoph
16:52 31.07.2015.

CEMU ZURBA, CEMU STRESS, PROBAJTE VIBRATOR-EXPRESS, A POSLIJE TOGA IMAT CE SIGURAN I VATRENI SEX!!.......hehehehe

VL
HO
homofob
15:35 31.07.2015.

VL siri dezinformacije - vjerojatno iz neznanja engleskog jezika. Lav je ubijen lukom i strijelom a ne samostrelom. Posljednjih godina se povecava broj lovaca koji love opasne zvjeri kopljem ili strelicarski jer to je opasnije za lovca i sam lov je daleko ravnopravniji dvoboj lovca i lovine. Publika u Zimbabwe se cudi sta se Ameri toliko uzbuduju oko odstrela jednoh lava (koje oni i tako drze pretezno za odstrel kada postanu kapitalni primjerci i od toka zive okolna sela i nadoknadi stetu koju lavovi prouzrokuju ubijajuci ljudima goveda)a ne zabrinjavaju se sto lavovi godisnje ubiju stotinjak seljana u blizini rezervata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.