Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTO JE PUCAO
Povratak na članak

Ubojica iz Fort Hooda nije htio u Irak?

Navodno je bojnik Nidal Malik Hasan bio užasnut mogućnošću da bude poslan u Irak, premda je izjavio da mu odlazak u Afganistan, gdje je bio raspoređen, ne bi bio problem.

Komentari 13

KA
karlovcankica
00:06 07.11.2009.

nije htio u Iraq..pa nema ni puno drugi koji vole tamo ici..zasto onda nije otisao ubiti busha..i cheneya..nego neduzne jadne ljude..koji su isto morali u Iraq...smrad muslimanska i kukavica..thats alla~

VL
OB
-obrisani-
14:45 07.11.2009.

zato, ANATOMISLAV, american slut... što do busha nije mogao doći, a ovo nisu bili \"nedužni i jadni ljudi\", već bezobzirni plaćenici (kako vi kažete mercenaries)... (hehe... pričaj to nekom drugom - svi znamo da u americi vojska nije obavezna, većć tamo idu samo krvožedni i pohlepni)...

VL
OB
-obrisani-
14:55 07.11.2009.

eh, da ... i narkomani (njih sam zaboravio, a svi znamo da oni čine glavninu američke vojske)...

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
15:33 07.11.2009.

Uijo vuk magare.(Vrazija je to vojska).

VL
Avatar Rubirosa
Rubirosa
17:29 06.11.2009.

Taj se vise nece probuditi,zamislite samo zena Kimberley Munley ga zaustavila,to je veliko ponizenje za muskarcine tog tipa.

VL
OB
-obrisani-
18:22 06.11.2009.

narednica Kimberley Munley ....bravo na prisebnosti i brzoj reakciji....... Njegov motiv može biti strah od rata (PTSP....i strah od američkih vojnika na terenu....Malik je ipak Malik....a možda se mnogima i zamjerio...) .. drugi razlog može biti da je bio \"krtica\"\" u redovima američke vojske....

VL
OB
-obrisani-
17:18 06.11.2009.

Njegov motiv je jasan svakom normalnom covjeku; samo se neki prave - Englezi!

VL
OB
-obrisani-
19:49 06.11.2009.

Ako ovo nije dokaz da je vjera zla onda ce pomoci primjer ako kazem da su svi teroristi vrlo dobri, vjerni i alahu odani vjernici, da se nazivaju Alahovim ratnicima, tako je Osama Bin Laden, vrlo dobar, vijernik, kao i Malik Husein nadal! Dobri muslimani su i Kir Veliki, ProfesorZG i Babilon, dakle sto li tek ocekivati trebamo! Islamski teror nikad nije polazio od nacionalnih ili socijalni problema, jer po islamu to je trece razredno, ljudi su robovi Alahovi, tako ih bar kuran zove i oni sebe, i oni nikad ili vrlo rijetko izazivaju strajkove za vece place bolje uvjete, je ionako ne rade, vecinu vremena mole (ako 5X na dan molis, 5 X peres guzicu, dakle ne ostaje tio puno vremena za rad)! Drugo nacije po kuranu ne postoje, postoje samo braca po vjeri i kalifat uredjen po sariji! Svi teroristi u iskljucivo muslimani! Vecina terorista nisu siromasni, nego vecinom srednji sloj, bin Laden je cak enormno bogat! Dakle socijala otpada! Oslobodilacka borba kao argument takodje otpada jer u Afganistanu se na strani talibana bori cijeli islamski svijet, dakle obrana afganistanske granice je samo izgovor, uzrok je vjekovna mrznja muslimana prema svemu zapadnom i zidovskom!

VL
OB
-obrisani-
19:51 06.11.2009.

Primjer iz teksasa je najbolji pokazatelj da je ovo vjerski uzrokovano Hasan Nadal je rodjeni US gradjanin, porijeklom iz Gaze, i pobio 12 US gradjana! Zasto? Pa za Alaha i kuran casni! On je samo postupio po suri iz Kuranaa 2, 191, koja kaze “ubij nevjernika gdje god imas priliku”!Dok sura 8,39 kaze “Ubijajte ih na svakom koraku dok se vjera u Alaha ne prosiri na citav svijet”! Zatim sura iz Kurana 8,55 kaze “ gori od svinja su samo oni koji u Alaha ne vjeruju” dok sura 33,28 kaze “ Alah vas je stavio da vladate iznad nevjernika i zemljei svih dobaraq, svugdje tamo gdje nogom zakoracite” Pa ako te vjera uci ovome sto sam gore nabrojao, to znaci da si siguran da dobro cinis jer je to Alah naredio, i imas opravdanje za sebe ali i okolica te cijeni i postuje! Teroristi nisu Kuran razumjeli pogresno, oni ga doslovno primjenjuju!

VL
NJ
Njamanjam
20:41 06.11.2009.

Pucač iz Fort Hooda??? PUCAČ???? Pa tko vam piše tekstove...

VL
PO
pocrn
21:30 06.11.2009.

..tja.. ..Iran je dupke pun ovakve vrste Amerikanaca.!Bok!

VL
PU
pulari
21:45 06.11.2009.

Sad sigurno nece ici u Irak.

VL
OB
-obrisani-
22:59 06.11.2009.

američka posla...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.