Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u bih

Ubio majku jer su mu to "naredili" Isus Krist i Egipćani

nož,knife
Duško Jaramaz/PIXSELL
23.01.2013.
u 15:49

Miroslav Drobac i njegova majka Nevenka hrvatski su državljani iz Zagreba, s posljednjim boravištem u Prijedoru

Miroslav Drobac, koji je osumnjičen za ubojstvo svoje majke Nevenke u Prijedoru na sjeverozapadu BiH, priznao je ubojstvo rekavši da su mu to naredili "Isus Krist i Egipćani", prenose Nezavisne novine. Miroslav i Nevenka Drobac hrvatski su državljani iz Zagreba, s posljednjim boravištem u Prijedoru.

Drobac (43) nalazi se u zatvorenom odjelu neuropsihijatrije u prijedorskoj bolnici, koju osigurava policija. Ubojstvo je priznao u razgovoru s neuropsihijatrom, dok još nije bilo poznato da je Nevenka Drobac (84) ubijena.

Policija ga je djelomično golog i s povelikim kuhinjskim nožem u ruci privela u jednom kafiću. Na rukama je imao ozljede, a na jakni crvene tragove koji podsjećaju na krv. Po fizičkom izgledu i psihičkom rastrojstvu djelovao je kao psihički bolesna osoba.

Policija je nakon priznanja, o kojemu ih je obavijestio psihijatar, otišla u dom obitelji Drobac, gdje je, na podu kuhinje, pronašla beživotno tijelo Nevenke Drobac. Miroslav ju je nožem ubo u predjelu vrata.

>> Optuženi za ubojstvo supruge je narcis niskog samopoštovanja

Komentara 2

PO
Pomeja
16:01 23.01.2013.

"podljednim"- koji je to jezik? Ej, kolika je u Prijedoru, čaršija.

OB
-obrisani-
16:19 23.01.2013.

u rodu s braćom Drobac?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije