Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin kod Lipika
Povratak na članak

Ubio je jer nije mogao podnijeti da ga je pobijedila na sudu

Grgić je nakon ubojstva bio vidno rastrojen i krvav, a policajcima koji su ga uhitili kazao je: Ubio sam bivšu suprugu!

Komentari 5

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:15 18.09.2014.

Staro, ludo...njemu svejedno...on to napravi, a da ne razmišlja na posljedice, jer se je naživio...

VL
KA
kamatar
12:08 19.09.2014.

Ovo nije vijest. Što nas maltretirate sa ovim idiotima. Čovjeku je bomba u glavi od rođenja.

VL
LA
Laura Anny
18:13 18.09.2014.

otvori tekst i prevedi komentar, dobit ces odgovor na sva pitanja, sve sto sruse bosanac i slavonac zajedno, svedjanin sagradi

VL
OB
Objektivno...
22:40 18.09.2014.

Ovakve parnice doista nije lako presuditi... i uvijek se netko osjeća zakinut. Ovaj način pola-pola je nepravedan, ali jbg... zakon je takav. Druga je stvar kada ti sudac krade iz očiju i presudi protiv tebe jer je druga strana prije tebe usšla u suca. Evo gledam večeras na TV Mamića... pa on bi trebo osnovati svoj sud

VL
BA
bajo2
17:58 19.09.2014.

treba preispitati tu sudsku odluku dali je bila objektivna,i tek onda covjeka kazniti!ubistvo je ubistvo,ok.ali ovaj covjek ne djeluje kao neka lopovcina i ubica vjerovatno je krvavo zaradio svoje novce vani!tezak slucaj!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.