Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New York

Četvero ubijenih u pucnjavi ispred restorana u Buffalu

pucnjava
YouTube/WGRZ
14.08.2010.
u 12:14

Troje ustrijeljenih umrlo je na mjestu događaja dok je četvrta žrtva preminula u bolnici.

Dvojica muškaraca i dvije žene su ubijeni dok je četvero muškaraca teško ozlijeđeno u pucnjavi koja se dogodila ispred restorana City Grill u Buffalu u državi New York.

Troje ustrijeljenih umrlo je na mjestu događaja dok je četvrta žrtva preminula u bolnici. Još jedna ozlijeđena osoba je u vrlo teškom stanju.

Svi stradala bili su gosti domjenka uoči vjenčanja koje je bilo planirano za subotu. Među poginulima je i Teksašanin čije se vjenčanje slavilo u City Grillu.

35-godišnji Tommy Dates koji je u tom trenutku bio s prijateljima u restoranu kaže da je vidio kako uzvanici polako napuštaju ceremoniju koja se privodila kraju no nakon nekoliko trenutaka svi su panično pokušali vratiti se u restoran:

- Bili su uzrujani. Nitko ne zna odakle je pucanj došao, svi su u panici, izjavio je Dates.

Komentara 5

UJ
u je u mom srcu
17:53 14.08.2010.

amerika zemlja čudnovata

Avatar Hemp
Hemp
18:26 14.08.2010.

super....jos samo recite da su bili nigger-i, da se zna a ne ovako,mogu bit i japanci

KA
karlovcankica
20:07 14.08.2010.

cudno..a to kao nikad se nebi dogodilo na balkanu? Mozda su cak i bili balkanci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije