Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
likvidacije
Povratak na članak

Ubijani na kućnom 
pragu, u autima, ali i 
iz pušaka s prigušivačima

Prisjetili smo se svih likvidacija koje su u Zagrebu izvršene od 1991. godine do jučer kada je ubijen Vinko Žuljević Klica

Komentari 5

OB
Objektivno...
08:25 04.05.2015.

Ubojica nepoznatog ubojice nepoznat... Da ga sutkinja zbog 5 (pet!?) metaka u samoobrani nije oslobodila sad bi lijepo živ i zdrav bio na misi u lepoglavskoj kapelici... Ovako je sad zajedno sa Bugarom u paklu ili raju

VL
FR
fred70
10:52 04.05.2015.

Ubojica nepoznat!!! Pa šta radi nađa policija? Radi li uopče nešto? Ili se u prvom planu kocnentriraju na kažnjavanje malog čovjeka, a čim dođe ozbilnjiji slučaj, kapituliraju??????

VL
Avatar d-ano
d-ano
14:29 04.05.2015.

Milijun kuna i brzo ce se naci pocinilac....mozda se javi i sam.

VL
ZG
zg223
08:36 04.05.2015.

kaj bu mo sad svaki dan citali 5 clanaka na dan o ovoj temi sljedecih mjesec dana?

VL
DU
Deleted user
22:23 03.05.2015.

a di su komentari..zaspali ili sta..e..jadni judski zivoti..da su zivili u svicarskoj ili danskoj..bili bi zivi..a ovako..sve radi..trauma..nastalih iz bivse..i prenesenih u novu drzavu..bez..reda ..i rada..prava..i zakona..a to ni nista nova....jer vrime ce uciniti svoje..nekad pomislim..mrtvi su spaseni..ni vrime..im ne moze nista..jer se pritvori u vjecnost..svima..neka im je ..bolje gori..nego na zemlji..ovoj..nasoj..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.