Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zelena gradnja
Povratak na članak

U Žminju otvorena prva hrvatska pasivna zgrada

Današnjem otvorenju nazočio je i predsjednik Ivo Josipović koji je tom prilikom istaknuo kako je riječ o svjetlom primjeru zelene gradnje kojim se optimalno upravlja potrošnjom energenata odnosno štedi novac i čuva priroda

Komentari 3

ZB
zbuniceva
23:13 02.10.2014.

Uloženi novac uz današnju kamatu i cijene energenata im se neće nikad vratiti. Pametne i pasivne zgrade su za hrvatsku ekonomsku stvarnost potemkinova sela za bogate i za bogatu rasipničku državu koja ih često financira ili subvencionira u cilju svijetlee budućnosti koja se nikom od danas živih nebude ostvarila.

VL
Avatar klokan62
klokan62
00:02 03.10.2014.

jos da pocne otvarat trafike I to je to...

VL
Avatar klokan62
klokan62
00:02 03.10.2014.

jos da pocne otvarat trafike I to je to...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.