Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trodnevni skup
Povratak na članak

U Zagrebu počeo skup Hrvatsko iseljeništvo i domovina

Na skupu će se govoriti o suvremenim migracijskim procesima i njihovu odrazu na Hrvatsku.

Komentari 7

IM
imra
20:14 26.05.2011.

svakako bi im trebala biti poruka da se čim prije vrate u rvacku i ufate posla , a ne da nam iz daljine rone suze i uzimaju našu lovu....

VL
LI
linalena
20:35 26.05.2011.

Sjećam se jednog bračnog para koji se vratio iz Njemačke, odmah poslije rata.Rintali su tamo, ali i uštedjeli i htjeli su se vratiti doma.Kada su počeli tražiti dozvole za otvaranje mislim nekog ugostiteljskog objekta, silno su se iznenadili.Svagdje je trebalo podmazati, za zemljište su ih prevarili i na kraju su se spakirali i otišli natrag.

VL
OB
-obrisani-
22:02 26.05.2011.

Pa sad vise nemaju razloga glumiti iaseljenistvo...sad imamo Hrvatsku pa nek se VRATE. Ionako su glalsali za ovo sto sad imamo i naravno za zna se... Samo...malo morgen...lakse je voljeti na daljinu, glasati i ljudima doma zagorcat zivot.

VL
Avatar tomasesi
tomasesi
00:56 27.05.2011.

26.05.2011. u 20:35h linalena je napisao/la: ... i na kraju su se spakirali i otišli natrag. ________________ Znam jedan sličan slučaj.., patriot iz Australije napunio nekoliko kontejnera za graditi i opremiti kuću u Hrvatskoj, poslao to sve brodom za domovinu.. Dao otkaz u Australiji u firmi gdje je radio itd. Kad što će biti.., nakon 6 mjeseci evo ga natrag u Australiju. Poslao natrag čak i kontejnere itd. To je bilo otprilike onda kada im je \"ćaća\" stigao u posjet u Australiji, ili malo poslije.

VL
OB
-obrisani-
03:08 27.05.2011.

Da hrvatsko izseljenistvo bi moglo preporoditi Hrvatsku No hrvatska malogradjanstina, skorojevici i postkomunisticka svijes ne dozvoljavaju nikakav napredak. Nepotrebna , neucinkovita i prekomlicirana birokracija i lokalni kokosari sve stopiraju. E zanjemo sto sijemo nazalost iseljena hrvatska je bila dobra dokk je slala novac i donirala Mesice i slicne a kakda zeli povratak u domovinu podmece se i otezava na sve moguce nacine Razlog su lokalni kokosari i neradnici i njihova zavist soram boljeg i uspjesnijeg Iz Hrvatske su uglavnom otisli Hrvati a ostali jugoslaveni i sluge komunisticke diktature i ubogi manipulirani puk.

VL
OB
-obrisani-
03:33 27.05.2011.

Gricka je napisao/la Hrvatska Baustela na djelu se opet napljuvala i nahvalila kako je kod njih dobro, svi vise na Vecernjaku kresimir je napisao/la: Ocajni komentari Izrazito mi je zao zbog zlocina Svi vi pizduni iz dijaspore konstantno tu visite i pricate kojekakve gadosti Gricka ili kresimir osoba koja sebe zbog svog NISKOG MORALA i LJUDSKOSTI, svrstavala u DOMOLJUBE i HRVATSKE BRANITELJE Kada lazes koliko mozes objasni to Hrvatskim braniteljima gdje si se boril i kako izgleda zivot na trulom zapadu kojega toliko gadis a ispred njega klecis Objasni kako je to Iseljena Hrvatska losa a ti koja se lazno predstavlja ne samo na ovim stranicama vec i na drugim profilima Zasto se hvalis Hrvatstvom ovdje dok na drugim stranicama pises Who Am I, No, Nonseans, I m Europien Zasto si se predstavila Hrvaticom zbog laznih suza koje si lila na ovim stranicama i lazno se predstavljala kako bi nas uvijerila u svoje Hrvatstvo braniteljstvo i domoljublje Lazima pokusavas prikriti svoj dupli zivot, a ovdje se predstavljas za Hrvata Ti i takvi poput tebe mogu se sramiti svoga zivota kada se pozivaju na 20.000 mrtvih branitelja Vi ste ljudi bez morala identiteta digniteta moralno ljudsko dno

VL
OB
-obrisani-
22:52 27.05.2011.

Stigla gospodicna \"Iskrena i orginalna Istina\", da puca minuse na svoje lazljive komentare.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.