Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli

U Zagrebu nestala djevojčica (15) u visokom stupnju trudnoće

nestali (1)
Foto: Screenshot
1/3
23.11.2012.
u 10:45

Valentina se u subotu 17. studenog udaljila s adrese u Zagrebu, Novaki 48, u nepoznatom pravcu

U Zagrebu je 17. studenog nestala 15-godišnja Valentina Pili, visoka 170 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, sive oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Valentina se u subotu 17. studenog udaljila s adrese u Zagrebu, Novaki 48,  u nepoznatom pravcu i od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u sivu zimsku jaknu, sive tajice i svjetlije tenisice s rozim uzorkom. Valentina je u visokom stupnju trudnoće.

U Sesvetama je nestao Josip Tolić (25), visok je 186 centimetara. Ima crnu kosu i smeđe oči.

On se u utorak 20. studenog udaljio s adrese u stanovanja u Sesvetama, najvjerojatnije na crvenom biciklu nepoznate marke i od tada mu se gubi trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice, zimsku kariranu jaknu i bijele tenisice.

Ako ste ih vidjeli, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju. Informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr ili zagrebacka@policija.hr

>>Jeste li vidjeli dječaka i djevojčicu koji su nestali u Zagrebu?

Ključne riječi

Komentara 13

PE
Perunovic
16:00 23.11.2012.

15 njoj je ljeta. U visokom stupnju trudnoce. Nestala. --------------------------------------------- Kako ovo razumjeti onima , koji nisu pali sa Marsa ?

BE
bezobrazna
11:04 23.11.2012.

15 godina, u visokom stupnju trudnoće... to treba preko koljena i nalupat.

AM
a_morte_i_rossi
13:21 23.11.2012.

@mar111 imas pravo da ali onda imas pravo pustiti na miru roditelje a ne nabiti im jos jedna usta na racun... razumijes o cemu se radi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije