Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj samoubojstva na Branimirovoj obali u Zadru

U Zadru se jutros s balkona bacila 37-godišnja žena

zadar
Željko Mršić/PIXSELL
14.01.2010.
u 10:09

Žena je neko vrijeme hodala po balkonskoj ogradi stambene zgrade u Zadru, a potom je pala na parkirani automobil ispred zgrade. Prevezena je u bolnicu.

ZADAR - Zadarska policija jutros nam je potvrdila da je oko devet sati dobila dojavu da se 35-godišnja žena kreće po rubu balkona na prvom katu zgrade nadomak središtu Zadra i da se namjerava baciti. Nekoliko minuta potom žena se, kako doznajemo, bacila s visine od oko šest metara, te pala na parkirani automobil na Branimirovoj obali u Zadru.

Na mjesto događaja došao je tim hitne medicinske pomoći koji je nesretnu ženu prevezao u zadarsku Opću bolnicu, a utvrđeno je da je zadobila prijelom jednog kralješka. 

Cijeli slučaj mogao je završiti daleko gore da djevojka nije završila na poklopcu automobila u vlasništvu tvrtke Lavčević koji se nepropisno parkirao pred trgovinom u zgradama Ljepotice.
Naime, vozač automobila Jovo Šušak kazao nam je kako je još uvijek šokiran viđenim iako djevojku nije vidio kako pada.
- Parkirao sam automobil na nekoliko minuta i ušao u dućan nešto kupiti, a uskoro sam začuo neki lom pa sam pomislio da je autobus bacio pješaka. Istrčao sam vani i vidio djevojku kako leži pred mojim automobilom. Od šoka nisam htio ni prići bliže. Kasnije sam vidio da nije bilo krvi, ali mislim da nije bila pri svijesti. Ona je nogama doskočila na haubu na kojoj su još vidljive njene stope pa je skliznula pred automobil - kazao nam je Jovo Šušak koji je osim pretrpljenog šoka zaradio i kaznu od 300 kuna zbog nepropisnog parkiranja automobila. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

PU
placenik_udbe
11:06 14.01.2010.

jebote budale, em se ubije em covjeku k tome i auto razbije

SR
Sime Raljevic
11:32 14.01.2010.

Oduzeti sebi zivot je najveci grijeh. Niti smo ga sebi dali, nimamo ni pravo da ga oduzmemo.Smrt je svakome od nas SIGURNA ! Sime---BOYERO!

OB
-obrisani-
15:08 14.01.2010.

Žena mu skoći na auto i još se pri padu ubije a njemu naplate kaznu zbog nepropisnog parkiranja hahahahahahhhahahaa pa toga nema nigdje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije