Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatečen pored kuće

Priveden mladić iz Zadra koji se sumnjiči za ubojstva majke i bake

ocevid zadar,ubojstvo (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/11
29.03.2013.
u 16:01

Mladić je priveden i sada se nalazi na policijskoj obradi, potvrdio nam je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan

Nakon višesatne potjere uhićen je 20-godišnjak koji je osumnjičen za dvostruko ubojstvo u Zadru. Oko 20 sati u blizini obiteljske kuće u Zadru, u kojoj je počinjeno dvostruko ubojstvo, zatečen je 20-godišnjak.

Mladić je priveden i sada se nalazi na policijskoj obradi, potvrdio nam je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Policija nije htjela govoriti više o činjenici da je mladić pronađen na Bokanjcu blizu kuće gdje je počinjeno dvostruko ubojstvo te objasniti imaju li saznanja o tome zašto se i je li se uopće vraćao na mjesto zločina. Naime, u poslijepodnevnim satima se pojavila informacija da je mladić susjedu ukrao automobil nakon ubojstava te pobjegao u više kilometara udaljeni zadarski kvart Relja gdje je njegova obitelj, navodno, iznajmljivala stan. Po Zadru su se potom čule informacije da je okrvavljeni mladić viđen i na zadarskom kolodvoru, no policija to ništa nije potvrdila. Također, policija još uvijek ne navodi čime je mladić ubio majku i baku, no špekulira se da nije riječ o vatrenom oružju. Isprva se navodilo da osumnjičeni za ubojstvo ima 23 godine, no policija je oko 20 sati izvijestila da mladi dvostruki ubojica ima 20 godina.

Ubio ih pa ukrao susjedu auto i pobjegao

Policija je oko 14.30 sati zaprimila dojavu da su pronađene dvije mrtve ženske osobe u naselju Bokanjac. Ograđeno je područje u ulici Pišteljak gdje se na broju 12 dogodilo dvostruko ubojstvo. Neslužbeno nam je rečeno da se sumnja da je 20-godišnji mladić ubio majku i baku te da je potom ukrao automobil susjedu i pobjegao u pravcu središta grada. Automobil je kasnije pronađen, no ne i mladić. Policija nije potvrdila da li su ubojstva počinjena vatrenim oružjem.

Mirna obitelj s kojom nikad nije bilo problema

Prvi susjed uz mjesto gdje su se dogodila ubojstva tvrdi da je riječ o mirnoj obitelji s kojom nikad nije bilo problema. - Čuo sam da je mladić ubio majku i baku. Baku sam poznavao. Imala je 78 godina. Bili su dobra obitelj, a što se dogodilo ne znam - rekao nam je Ante Pavić.

>>'Sinu i kćeri pucao sam u glavu. Oslobodio sam ih demona'

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Strasbourg
16:43 29.03.2013.

Je'li opet kamocemo u pitanju? Sta je opet napravio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije