Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drago prgomet:
Povratak na članak

'Nemamo pravo zaboraviti mladiće koji su stvarali Hrvatsku'

U prepunoj dvorani Pastoralnog centra sv. Bono u Vukovaru večeras je održana promocija knjige pod nazivom 'Sakupljači gelera', autora Drage Prgometa, a koja je tiskana u izdanju Večernjeg lista...

Komentari 9

NV
novo vriijeme
22:47 23.04.2014.

čestitke svima koji ostave zapise jednog važnog vrijemena stvaranja Hrvatske u slici i riječi. Godine prolaze, a svjedoci rata nestaju, zato je Prgometova knjiga posena, jer je za buduće generacije.

VL
SA
samazg
22:59 23.04.2014.

Čestitke na ovoj knjizi. Eto, još poneka istina o domovinskom ratu i herojima naše slobode uspjeva ugledati svjetlo dana...Sve se sustavno gazi, pa je ovo osvježenje....

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
08:18 24.04.2014.

U Dobranjama,kod Cista Provo,služena Sv.Misa za pobijeni 136 Domobrana među kojima 25 Ljubušaka.Ovaj svirepi čin napravili su titovi partizani.

VL
DU
Deleted user
07:23 24.04.2014.

Nažalost u ovoj državi nikoga nije briga za nikoga i to doslovce. Sve se svodi kako zgrnuti što više novca kako prevariti i muljati. A ako dobiješ posao u državnoj upravi ona si dio tog aparata, jer si dobio posao preko veze, pa moraš šutjeti. I što vam ona vrijede knjige kada se državne institucije nisu potrudile da o domovinskom ratu djeca uče u školama. Pitate nekoga koji je praznik nitko nema pojma, a u yugi su svi znali koji se praznik slavi.

VL
LI
list68
07:07 24.04.2014.

Oni koji su u ratu učestvovali neće zaboraviti svoje prijatelje, suborce, ali većina političara, a pogotovo "vladajući", koji su "mogli ali nisu" branili svoju domovinu, Hrvatsku, oni su zaboravili, jer su od rođenja učeni, da vole Yugoslaviju.

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:13 24.04.2014.

neki likovi se nikako ne mogu maknuti iz ratno doba... baš kao nekadašnji partizani... idućih bi 100 godina pričali jednu te istu priču... čisti populizam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.