Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavjet za Hrvatsku

U Vukovaru predstavljena Oluja 2

Marko Lukić, Davor Domazet Lošo
Ivica Galović/PIXSELL
09.03.2013.
u 19:33

Ne zanima nas vlast već prigoda da se služi hrvatskom narodu, rekao je Domazet Lošo izdvajajući dvije ključne točke strategije - proglašenje cijele Hrvatske "ekološkim dobrom“ i formiranje Ministarstva domovinske sigurnosti

Danas je u Vukovaru Zavjet za Hrvatsku predstavio Domovinski stožer na čijem je čelu admiral Davor Domazet Lošo, koji je osnovan prije 10-ak dana u Zagrebu i dokument Strateška polazišta za oslobađanje Hrvatske od unutarnjeg agresora koji je prozvan Olujom 2, a ima zadatak kako je objasnio general Marko Lukić, predsjednik Zavjeta za Hrvatsku, obraniti hrvatske nacionalne interese. Lukić je pojasnio kako je "hrvatski narod izložen  unutarnjoj agresiji nesposobnih političkih elita, paraliziranog sustava, izbirokratizirane države, umreženim pravosudnim, bankarskim i medijskim lobijem koji radi pomutnju u državi", a ovaj dokument, tvrdi Lukić, daje mogućnost izlaza iz problema u savezu s narodom. Ravnatelj Domovinskog stožera Hrvatskog zavjeta, admiral Davor Domazet Lošorekao je kako je dokument s 22 zadaće "jedina cjelovita strategija koja je nakon Tuđmanove vizije ponuđena hrvatskom narodu“.

– Ne zanima nas vlast već prigoda da se služi hrvatskom narodu – rekao je Domazet Lošo izdvajajući dvije ključne točke strategije - proglašenje cijele Hrvatske "ekološkim dobrom“ i formiranje Ministarstva domovinske sigurnosti. Dodao je da će ponuditi listu 12 ljudi za Europski parlament prema kriterijima poštenja, domoljublja i znanja.

Zdravko Tomac je istaknuo kako je riječ o "novoj političkoj snazi u Hrvatskoj koja je ponudila u svom programu jasnu alternativu sadašnjim i oporbenim i vladajućim političkim strankama“ i dodao kako Hrvatsku trebaju u Bruxellesu predstavljati „domoljubi koji su sve ovo vrijeme branili i brane istinu u Domovinskom ratu, a ne politički birokrati koji su i dosad pokorno slušali što se naređuje Hrvatskoj“. On drži kako "forumiranje hrvatskih nacionalnih interesa mora krenuti iz Vukovara". Govoreći o aktualnoj temi ćirilice u Vukovaru Lukić je zaključio i upozorio "i Beograd i Zagreb neka se ne igraju s Vukovarom i nametanjem onoga što je još prerano jer su još duboke rane u životu Vukovaraca".

>> 'Afera sa Sirijom ne bi se dogodila da smo mi savjetovali Milanovića'

Komentara 41

PG
praseca gripa
20:16 09.03.2013.

Neka mi netko pametan odgovori,zasto su se Hrvati borili.

VO
vordag
19:47 09.03.2013.

... nemam što dodati

IV
IvaHorvath
20:20 09.03.2013.

!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije