Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U vožnji planula lokomotiva putničkog vlaka, nema ozlijeđenih

vlak
Stela Filipi/VLM
11.10.2009.
u 11:48

U vlaku je bilo šest putnika, koji su iskočili kad su vidjeli dim, dok su trojovođa i njegov pomoćnik pohitali na obližnju benzinsku postaju.

GALOVAC - U blizini pružnog prijelaza u mjestu Galovac oko 10,30 sati izbio je požar na lokomotivi putničkog vlaka koji je prometovao na relaciji Škabrnja-Bibinje. Vidjevši dim, šestero putnika iz vlaka odmah je iz njega iskočilo, a strojovođa i njegov pomoćnik pohitali su na obližnju benzinsku postaju.

Djelatnici pumpe i gosti iz kafića potrčali su u pomoć,a vatru su pokušavali ugasiti sa malim vatrogasnim aparatima. Ubrzo su stigli vatrogasci iz Zadra i požar ugasili. Ozlijeđenih nije bilo, a putnici su autobusom prevezeni u Zadar.

Dragan Burčul koji živi tik uz prugu kaže kako je čuo automobile kako trube te da je u prvom trenutku milsio da je na pruzi netko stradao.
- Izašao sam iz kuće vidjeti što se zbiva i vidio da vatra gori na polovici lokomotive. Vidio sam ljude kako iskaču iz vlaka, no nisu paničarili - ispričao nam je Dragan Burčul.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:16 12.10.2009.

Ovo nije lokomotiva niti ima 12 kupea(ima 2 odjeljka Hrv.) . Vlak je prometovao u pravcu Zadar - Knin . Brojanje putnika je politika ministra Kalmete koji je najavio ukidanje svih putničkih vlakova Knin -Zadar,nadamo se da će ukinuti i svoje službeno vozilo i vozača te voziti vlakom . Najveći uspjeh kradezea su ovi 30 g.stari vlakovi koje svaki čas zamjenjuju autobusi zbog kvarova te tako izludiše putnike ,dobro da se itko vozi. Bitno je da je veliko zanimanje za zemljište u kolodvoru Zadar i Bibinje .

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
21:25 11.10.2009.

u vlaku bilo cak SEST putnika, ... znaci, cak 0,5 putnika po jednom kupeu, .. hehehee , veoma isplativa relacija \'\'Skabrnja- Bibinje\'\', ...

TU
tupslav
08:32 22.11.2009.

Ode nam prvo vlak, pa brod, pa vlak, pa sad ponovo vlak - u roku od dva mjeseca. Sta ce biti slijedeca dva? Sjedim i cekam..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije