Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo nasilje!

U vlaku istukli dječaka jer im nije htio dati novac i mobitel

'28.03.2012., Osijek - Veliki broj osjecana koristi zeljeznicki most za prelazak preko rijeke Drave. Putnici na izlasku iz vlaka.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
05.02.2013.
u 17:04

Dječak je zatražio liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen

Dvije mlađe muške osobe napale su dječaka jučer oko 22.45 sati u vlaku koji prometuje na relaciji Čakovec – Kotoriba. Uz prijetnju da će ga istući, zatražili su da im preda novac i mobitel, a kad je on to odbio, fizički su ga napali.

Dječak je zatražio liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, izvijestila je danas PU međimurska. To navodno nije prvi takav slučaj napada na učenike u vlakovima.

>> Nasilje u školi – dječak dva sata pretučen sjedio na nastavi

Ključne riječi

Komentara 11

CR
crodubrovnik
17:55 05.02.2013.

@Morales naravno da je nasilje ali čovjek jednostavno klasificira po zakonu čin koji se zbio.. nitko ne govori da nije bilo nasilja.. stoga smiri strast i agresivnost..

Avatar El Indio
El Indio
17:14 05.02.2013.

Sta djecaci radu sami u vlaku u ova doba noci?

XN
xnet0822
06:34 06.02.2013.

A što su radili tako kasno ? Koliko ja znam, maloljetnici ne bi trebali izlaziti iza 22.00 sata van iz kuće ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije