Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatrpano 100 alpinista
Povratak na članak

U lavini na Mount Everestu 13 mrtvih, Hrvati izbjegli tragediju

U potragu za nestalima poslan je i helikopter

Komentari 5

IC
ice12
20:01 18.04.2014.

Nepokolebljiv, imas praf. Svima takvima trebalo bi reci: idi u miru Bozjem, nek te djava nosi.

VL
VA
vatra
20:48 18.04.2014.

@nep... na svu sreću tebe nitko ne pita. isto kao i mene. da me kojim slučajem pita zabranio bih budale poput tebe. ali nitko me ne pita.

VL
Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
20:59 18.04.2014.

Na Sleme ,na Sleme ,na Sleme.................

VL
NE
Nepokolebljiv
19:47 18.04.2014.

Trebalo bi zabraniti sve te gluposti pentranja po liticama i u velikim nadmorskim visinama! To niti na koji naci pridonosi ljudskom napretku. Kakova korist od toga! Samo trose ogromna stedstva koja bi se mogla preusmjeriti za hranu ili lijecenje siromasnih. Narocito kada se onda mora trositi jos daleko vise na spasavanje neodgovornih budala. Koliko samo iz hrvatskog proracuna ide na Gorsku Sluzbu Spasavanja izvlaciti budalase u japankama ili slicnim sandalama s Velebita pokritim s metar snijega ili slicne neodgovorne gluposti radi kojih onda drugi ljudi izvrgavaju opasnosti svoje zivote. Dozvoliti prirodnu selekciju da radi svoje; kada je netko glup neka nestane u vidu dinosaurusa!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.