Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvrsno reagirali
Povratak na članak

U Velikim Zdencima spasili rijetku crnu rodu slomljena krila

Ptica se liječi u Zaprešiću u Centru za zbrinjavanje divljih životinja, gdje veterinari kažu da će se u prirodu moći vratiti tek nagodinu.

Komentari 2

MI
Milkica
13:52 30.08.2011.

Bilo bi zgodno i kad bi se ta Ingeborg Bata bavila i malo \"običnijim\" divljim životinjama. Moj je prijatelj našao ranjenu vranu, a ova ga je odje**** riječima da vrana ima puno i da se ona o njima ne brine. Znači, ako želite njezinu pomoć, nađite pterodaktila. Koza bahata.

VL
TO
Toni50
18:34 30.08.2011.

Odmah mi se zgadi kada vidim tu bajku Hrvatska i briga o životinjama; zatvore pticu u kavez za traynsport mačke da nemože ni glavu da digne i tako če \"izgleda provesti godinu dok ozdravi\" .............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.