Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjenjivo vrijeme

Snijeg i kiša u Lici i Dalmaciji, od sutra poboljšanje vremena

'za pixsell....05.04.2010. gorski kotar......slab snijeg pao je na uskrsnji ponedjeljak na podrucju gorskog kotara, ali ne stvara probleme na autocesti rijeka-zagreb Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
20.02.2012.
u 08:25

Oblačno jutro osvanulo je u većem dijelu zemlje okupane kišom i snježnim pahuljama. Snijeg nošen burom moguć je i u Primorju

Današnje vrijeme podsjetilo je na nepogode koje su početkom mjeseca dijelove Hrvatske odsjekle od ostatka zemlje, ali današnje "prisjećanje" nije bilo ni približno slično onome koje je prije 20-ak dana zadesilo veći dio zemlje. Naime, već sutra u cijeloj se zemlji očekuje poboljšanje vremena i sunce koje je proteklog vikenda najavilo dolazak proljeća.

Oblačno jutro osvanulo je u većem dijelu zemlje okupane kišom i snježnim pahuljama.

Još je uvijek pretežno oblačno, a mjestimice se još može očekivati kiša i snijeg. Snijeg nošen burom moguć je i ponegdje na Hrvatskom primorju. Glavnina oborina očekuje se u Lici i Dalmaciji. U Gorskom kotaru i Lici proglašeni su zimski uvjeti, a kamionima i tegljačima zabranjen je promet, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu. Kamionima i tegljačima zbog bure je zabranjen promet i dionicom autoceste A6 Rijeka – Zagreb između Kikovice i Delnica.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
bepe_
13:51 20.02.2012.

Predlažem onim silovateljima jezika što izmišljaju kojekakve hrvatske nove riči da novi jednostavniji naziv za snig i kišu bude jednostavno kovanica \"sniša\", a da obrok između ručka i večere se zove \"ručera\" :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije