Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovanja

U Upravnom vijeću Here i dalje će sjediti nestručna osoba

'25.06.2011., Zagreb - Ministar Djuro Popijac sjeda u automobil nakon svecane sjednice Vlade RH odrzane povodom Dana drzavnosti i 20 godina neovisnosti te krece za Vukovar.  Photo: Antonio Bronic/PIXS
'Antonio Bronic/PIXSELL'
21.09.2011.
u 19:19

Zbog kćeri saborske zastupnice mijenjan statut energetske agencije, a sada joj produljuju mandat.

Nakon što je Dunji Trakoštanec Jokić, kćeri bivše HDZ-ove saborske zastupnice Ivane Sučec Trakoštanec, istekao 1,5-godišnji mandat u Upravnom vijeću Hrvatske energetske regulatorne agencije (Hera), navodno će joj biti produljen na idućih pet godina. D. Trakoštanec Jokić u Heru je, prema informacijama Večernjeg lista, dospjela po političkoj liniji, i to tako da se, navodno, morao mijenjati statut te agencije, jer nije imala dovoljno radnog staža, a s energetikom, tvrde naši izvori, nije imala nikakve veze.

Unatoč tome, ubrzo je postala direktorica sektora za plin, a nakon smjenjivanja bivšeg UV-a ušla je u to tijelo. Ni sada nije imenovan novi direktor tog sektora jer se to mjesto navodno čuva za D. Trakoštanec Jokić. Iako smo je danas nazvali da odgovori na optužbe na račun svoje stručnosti, D. Trakoštanec Jokić poručila je da nema komentara. U Ministarstvu gospodarstva kažu da nema Vladine odluke o njezinu ponovnom imenovanju u UV pa da stoga nemaju komentara.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar vh1
vh1
11:08 22.09.2011.

Mafija

Avatar madcap
madcap
20:06 21.09.2011.

Uhljebljivanje ide dalje.

Avatar dariodario551
dariodario551
07:35 22.09.2011.

podobnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije