Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja s BiH

U uhićenoj skupini dilera i bivši splitski policajac

trava
Ministarstvo unutarnjih poslova
06.08.2013.
u 16:26

U suradnji USKOK-a i Državne agencije za istragu i zaštitu BiH, na području Pule uhićeno je četiri, a u BiH dvije osobe.

U skupini krijumčara marihuane, koja je u petak uhićena s više od 13 paketa marihuane nalazi se i jedan bivši zaposlenik splitske policije. Vrijednost zaplijenjene robe procjenjuje se na 700 tisuća kuna, doznaje se iz Policije.

U suradnji USKOK-a i Državne agencije za istragu i zaštitu BiH, na području Pule uhićeno je četiri, a u BiH dvije osobe.

Sumnjiči ih da su se organizirali u zločinačko udruženje zbog nabave većih količina marihuane. Za prenošenje i prodaju marihuane krajnjim kupcima na području Republike Hrvatske angažirao je šest osoba, koje su u proteklih pet godina u više navrata prokrijumčarili veće količine marihuane.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja policija je protiv njih podnijela kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta. Osumnjičeni policijski službenik udaljen je s dužnosti.

>> \'Pali\' dileri u Zagrebu: Policija zaplijenila kokain, heroin, novac...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije