Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Apostolat uha'
Povratak na članak

U udžbeniku u kojem nije ni papa Franjo, ateizam je isto što i psovka, magija, krivokletstvo, svetogrđe...

Zašto se u ionako duboko podijeljenom hrvatskom društvu generacije djece uče da prepoznaju i sprečavaju razlike, a ne da ih upoznavaju da bi ih razumjele, zašto se na vjeronauku ne spominju nobelovci, umjetnici, filozofi koji ne vjeruju u Boga, ali se zalažu za bolji svijet, pita dr. Ankica Marinović

Komentari 2

TR
tretez
23:21 02.05.2016.

E, kad ateisti počnu hvaliti papu Franju..., onda mi je sve jasno.

VL
BA
bakulušić
20:12 02.05.2016.

Gospođa se poziva na Protagoru, na sekularnost a još malo pa će se pozvati na GOOD-inicijativu koja u spotu za propagiranje uvođenja građanskog odgoja kaže: "Da, priznajem tvoje pravo na vjeru ali ne na javnom mjestu, moli se - doma!" Ustav Republike Hrvatske jamči slobodu vjeroispovijesti i slobodno javno očitovanje vjere. Izgleda da nije važan Ustav nego mišljenje "ugrožene" manjine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.