Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Tehnomehanika
Povratak na članak

U tvrtku sam ulagao svoj novac. Ona meni duguje 9,3 milijuna!

Optuženik Nediljko Znaor, nekadašnji vlasnik Tehnomehanike, kaže da je protiv njega i Tehnomehanike, kojoj je bio vlasnik, 2000. godine pokrenut politički proces

Komentari 2

OB
-obrisani-
17:50 24.03.2010.

Tehnomehanika je za Vatrogasna vozila dala ponudu 100 milijuna kuna manju od konkurencije i nije dobila posao,već je propala.Tkoje uzeo razliku ? Tko je dao posao nekome koji je već u startu bio 100 milijuna kuna skuplji i zašto ?? Sramotno je informiranje zagoraca od takozvanih medija (biltena SDP-a,kao što je Zagorski list) ,koji ne pišu o bitnim stvarima.

VL
OB
-obrisani-
21:12 23.03.2010.

Sonja Borovčak i SDP su planski uništili Tehnomehaniku.Zašto nikada nitko nije istražio nabavku 200 Vatrogasnih kamiona iz Ozlja ,a bez Javnog natječaja ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.