Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apple

U tri dana planut će 10 milijuna iPhonea 5

'iphone5_nnn_rad_210912'
Pixsell
21.09.2012.
u 19:17

U Sjedinjenim Državama te brojnim zemljama najuporniji su novi model čekali od ponedjeljka

Kao i za sve prethodne modele, poklonici Appleovih spravica jučer su u red stali i za novi iPhone 5. U Sjedinjenim Državama poklonici iPhonea čekali su cijelu noć, a točno u 8 sati ujutro započela je prodaja, a bilo je onih koji su u redove stali još u ponedjeljak i kampirali sve do jučer.

Slično je bilo i na drugim kontinentima. u Australiji kupci željni novoga iPhonea razapeli su i šatore, a neki otkrivaju da su na ulici ispred trgovine proveli i više od 70 sati.

Apple je u prva 24 sata nakon što je lansirao novi model dobio čak dva milijuna predbilježbi, a analitičari tvrde da će se iPhone 5 do ponedjeljka prodati u najmanje 10 milijuna primjeraka.

U posljednjih šest godina, otkad je prvi modela lansiran na tržište, Apple je prodao oko 245 milijuna primjeraka ovoga gotovo kultnog pametnog telefona.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
19:21 21.09.2012.

kupuju smece

DU
Deleted user
18:40 22.09.2012.

Ovi iPhonovi idu sve bolje i bolje. Da ne povjeruješ!

QW
qwerty
13:56 23.09.2012.

a ja sam mislio da su androidreki dreck i smece a hag veli iphone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije