Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

U tri dana nestalo je šest osoba, među njima pet maloljetnika

Okun Ana
Foto: nestali.hr
1/4
14.01.2013.
u 10:33

Dvije nestale djevojčice imaju samo 14 godina, a nestale su sa zagrebačkih adresa

Od četvrtka do nedjelje nestalo je šest osoba, među njima pet maloljetnika.

Policija traga za Daliborom Petrovečkim (20), Brankom Vugom (14), Nikolinom Oršuš (14), Anom Marjolović (17), Anom Okun (15) i Draganom Slanček (15).

Dalibor je nestao 10. siječnja kada se udaljio s adrese u Lugu Samoborskom. Visok je 170 cm i ima crnu kosu.

Branka je nestala u Rijeci 13. siječnja, a u vrijeme nestanka bila je odjevena u crvenu majicu kratkih rukava, crnu vestu s kapuljačom dugih rukava, izlizane plave traperice, na nogama crno-žute tenisice. Visoka je 170 cm, ima plavu kosu, smeđe oči te je slabije tjelesne građe.

Nikolina je nestala 12. siječnja s adrese Sv. Mateja 70A u Zagrebu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, zimsku jaknu i tenisice. Visoka je 160 cm, ima crnu kosu i crne oči.

Ana Marjolović nestala je 12. siječnja s adrese Luke Kaliterne 15/2 u Zagrebu i od tada joj se gubi svaki trag. Visoka je 182 cm, kestenjaste je boje kose i očiju, slabije je tjelesne građe, a na lijevom obrazu ima mali madež. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu zimsku jaknu, crne tajice i smeđe čizme.

Ana Okun nestala je s područja Bedekovčine 12. siječnja. Visoka je 160 cm, ima valovitu kestenjastu kosu, zelene oči.

Dragana Slanček nestala je s područja Bedekovčine 12. siječnja. Ima tetovažu na lijevoj nozi. Visoka je 154 cm, kestenjaste boje kose i očiju. Posljednje dvije djevojčice prijavljene su na istoj adresi Aleja Dragutina Domjanića 15, Bedekovčina.

Više informacija pronađite OVDJE

Komentara 6

MO
modovisisajteMaraschino
16:47 14.01.2013.

14.01.2013. u 15:51h VolimZagreb je napisao/la: moze li netko pitati mUP na presici o broju po mjesecima u proteklih 12 mjeseci? S brojem koji nisu nikada nađeni!!!!!!!!!!! ********************************************************** ne lupetaj.. svi su nađeni, tj. sami se vratili kućama... samo nijeje novinarima zanimljivo stalno pisati kako se vraćaju doma... to nisu bombastični naslovi...

MR
mrzimnerad
13:57 14.01.2013.

Klinci već u 100% provode kukurikulum, koji se polako pretvara u svakodnevicu. Roditelji nemaju pravo ništa reći, Ministarstvo određuje pravila ponašanja!!! Kukurikuuuuu

LI
liliZG
14:23 14.01.2013.

slika broj 2 mi je već poznata od prije........bar mi se tak čini......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije