Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ih vidjeli?

U tjedan dana nestalo sedam osoba, od toga šest maloljetnih

nestali,nestale osobe (1)
Foto: NENO
1/4
04.01.2013.
u 10:56

Policija još uvijek traga za Monikom Petran, Stjepanom Grčevićem i Ivanom Labrović, koji su nestali tjedan prije

U proteklih tjedan dana nestalo je sedam osoba, od čega šest maloljetnih, izvijestila je Nacionalna evidencija nestalih osoba (NENO).

Kadim Ali (17) i Sanjin Šmit-Slivonja (14) nestali su u srijedu s adrese Sv. Mateja 70/A u Zagrebu. Kadim je visok 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči, a u trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu jaknu, traperice i tenisice. Sanjin je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, a bio je odjeven u zelenu jaknu, traperice i tenisice.

Dragana Slanček (15) i Josipa Rajković (14) iz Aleje D. Domjanića u Bedekovčini također su nestale 2. siječnja – udaljile su se u nepoznatom pravcu i od tada im se gubi svaki trag. Dragana je visoka 154 centimetra, ima kestenjastu valovitu kosu, velike plave oči, okruglo lice te je srednje tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu (slova). Josipa ima 170 centimetara, svijetloplavu kosu i kestenjaste oči. Okruglog je lica i srednje tjelesne građe, a na desnoj ruci ima tetovažu sa slovima.

Isti je dan u Zagrebu nestala i 55-godišnja Ana Grden, koja se u Jurjoj Vesi 40 udaljila u nepoznato automobilom Fiat Stilo. Visoka je 170 centimetra, ima smeđu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe.

Dvoje maloljetnika nestalo je 31. prosinca. Arijana Delić (16) s adrese Obala kralja Tomislava 36 u Kaštel Lukšiću visoka je 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica te srednje tjelesne građe. Ispod nosa, iznad gornje usne, ima piercing. Niko Vudrag (16) iz Franje Čandeka 2 u Rijeci visok je 180 centimetara, smeđe je kose i plavih očiju.

Policija još uvijek traga za Monikom Petran, Stjepanom Grčevićem i Ivanom Labrović, koji su nestali tjedan prije.

Profile nestalih osoba možete pogledati na stranici nestali.hr.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Milkica
11:30 04.01.2013.

Ja ovo ne razumijem, nestane klinac od 14 godina, a fotka od kad je imal valjda 5-6. Pa kako bi ih bilo tko mogao prepoznati po ovim fotografijama? Danas svaki telefon ima fotić, svi imaju mobitele, pa ne mogu vjerovati da obitelj nema novije slike nestalih.

KP
KPJ.p2p.SDP
14:00 04.01.2013.

...a gdje je bila Crkva, gdje je bio GROZD, iiiii HHO.....jel tako druže Željko ....???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije