Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ih vidjeli?

U tjedan dana nestalo devet osoba, od toga šest maloljetnih

nestali (1)
Foto: nestali.hr
1/6
01.02.2013.
u 09:01

Policija traga za Draganom Slanček, Mijom Ćosić, Đanijem Udorovićem, Ivanom Kižlin, Danicom Knego, Josipom Biljan, Marko Mladićem, Filipom Miošićem i Goranom Jurašićem

U proteklih tjedan dana na području Hrvatske nestalo je devet osoba, od kojih je šest maloljetnih.

U Bedekovčini je 25. siječnja nestala Dragana Slanček (15). Ona je visoka 154 centimetara, ima kestenjastu valovitu kosu i kestenjaste velike oči, okruglog je lica i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu slova. U petak se udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja D. Domjanića 15 i od tada se traga za njom.

Mia Ćosić (16) nestala je isto 25. siječnja, ali u Rijeci. Ona je visoka 175 centimetara, ima svijetloplavu ravnu kosu, kestenjaste oči, ovalnog je lica i slabije je tjelesne građe.

Đani Udorović (14) isti je dan nestao, ali u Zagrebu. Đani je visok 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. U petak se udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja 70/a u nepoznato.

Ivana Kižlin (17) nestala je 29. siječnja u Zagrebu. Ivana je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu i zelene oči. Ivana se u utorak udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja 70/A i od tada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, crne hlače i tenisice.

Danica Knego (25) istoga je dana nestala u Zagrebu. Ona je visoka 168 centimetra, ima crnu kosu i smeđe oči. Okruglog je lica i jače tjelesne građe. Danica se u utorak udaljila s adrese u Zagrebu, Albaharijeva 7. Telefonom je javila obitelji da se ne nalazi u Zagrebu.

Josipa Biljan (16) nestala je jučer u Rijeci. Josipa je visoka 175 centimetara i ima plave oči.
U četvrtak se udaljila s adrese u Rijeci, Vukovarska 47. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, plave traperice i crne tenisice.

Marko Mladić (17) nestao je prije tjedan dana u Lugu Samoborskom. Marko je visok 170 centimetara, a u četvrtak se udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.

Filip Miošić (19) nestao je prošli petak u Zagrebu. Filip je visok 195 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe. U petak je otišao od kuće u Zagrebu, Gračanska cesta 14. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, sivo-crnu majicu s prugama i  kapuljačom, plave traperice i zimske cipele.

Goran Jurašić (32) iz Desinića nestao je 28. siječnja. Goran je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, četvrtastog  je lica i srednje tjelesne građe. On je u ponedjeljak otišao s adrese boravišta u Desiniću, Ivanić Desički 30. U trenutku nestanka bio je odjeven u crvenu jaknu, sive hlače, bijele tenisice i crvenu kapu.

Policija moli, ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

>> Sina traže 12 godina: Vjerujemo da je Tomica živ i čekamo da se vrati

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar javorko
javorko
09:18 01.02.2013.

prestrasno, zasto ne formiraju tim koji ce traziti nestale osobe?Nemaju koristi od toga?nece im nitko plaliti nesto extra? ma fuj

EN
EndemskaVrsta
09:46 01.02.2013.

Po ne znam koji put nestaju djeca iz Bedekovčine! Čudi me da nitko ne istražuje taj 'fenomen'... niti povezuje toliki broj nestanaka s nekim zajedničkim uzrokom.

DU
Deleted user
09:16 01.02.2013.

hebote,ovo je gore nego u Brazilu,ili Argentini,sta policija i kamere rade......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije