Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač(35) prilikom pretjecanja udario u automobil ispred sebe, sletio s ceste i zadobio ozljede opasne po život

U teškoj prometnoj nesreći kod Zadra dvije osobe teško ozlijeđene

policija
Arhiva VL
17.01.2010.
u 11:27

Vozač(35) iz Zadra je jutros oko 4.40 sati izgubio nadzor nad vozilom uslijed nepropisnog pretjecanja i neprilagođene brzine i udario u automobil ispred sebe.

ZADAR - Jutros u u 04.40 sati , u Murvici Gornjoj na državnoj cesti D-8, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Vozač(35) iz Zadra je upravljao vozilom, kako izvještava policija, iz smjera Zadra prema Posedarju te je usljed neprilagođene brzine i nepropisnog pretjecanja , izgubio nadzor nad vozilom, udario u osobni automobil zadarskih registraskih  oznaka koji se kretao ispred njega i sa kojim je upravljao 26-gogodišnjak iz Posedarja , te je nakon toga sletio van kolnika.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 35-godišnji vozač, dok je njegov 33-godišnji suvozač zadobio teške tjelesne ozljede.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije