Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na cesti

U teškoj nesreći na A1 poginula žena, među ozlijeđenima i dijete

autocesta
Matija Topolovec/PIXSELL
29.07.2012.
u 07:47

Tijekom vikenda na hrvatskim cestama poginulo je sedam osoba, a glavni uzrok nesreća bila je neprilagođena brzina

Suvozačica u chevrolet aveu, 51-godišnja Zagrepčanka, poginula je u nesreći koja se jutros u 6.50 sati dogodila na autocesti u smjeru Rijeke, pokraj čvora Vrata. U nesreći su još tri osobe teško ozlijeđene. Među njima je i 12-godišnje dijete.

Nakon očevida što ga je obavila delnička policija Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je da se 54-godišnjak iz Medulina svojim audijem Q7 pulskih registarskih oznaka zabio u chevrolet zagrebačkih registracija. Chevrolet je vozio 54-godišnji Zagrepčanin. To se vozilo kretalo ispred audija u kojem je bilo dijete. Zbog jačine sudara oba su vozila sletjela s kolnika. Suvozačica u chevroletu preminula je na mjestu nesreće.

Vozilima Hitne pomoći oba vozača prevezena su u bolnicu u Rijeku, na hitni prijam bolnice na Sušaku. Teško ozlijeđeno dijete zbrinuto je u riječkoj Dječjoj bolnici na Kantridi.

Promet na autocesti bio je, zbog očevida nesreće, zatvoren oko tri i pol sata. U 10.35 sati autocesta je otvorena za promet koji je do tada preusmjeravan na staru cestu kroz Gorski kotar. Suvozačica iz chevroleta sedma je žrtva u prometu na hrvatskim cestama u zadnjih 48 sati, a većina nesreća dogodila se zbog neprilagođene brzine.

Komentara 26

CT
cave tonitrum 62
13:27 29.07.2012.

To mi je nekako poznato! Sad me zanima kako će hrvatsko pravosuđe riješiti "moralno neutralni" slučaj pojedinih vozača koji se na autocesti zabijaju u aute ispred sebe i ubijaju ljude!

BI
Biker
14:08 29.07.2012.

Kaj nije na taj isti nacin ubio zenu u Madjarskoj , sigurno bude isto sudjenje kao i kod Cacica , jer zakon za bogate pijane majmune je drugaciji od obicnih smrtnika , Gledajte ko su ubice u Hrvatdskoj , malo,o, malo pa citam , da je no sa terencom se zabio , uzeo prednost i svaki puta sa smrtnom posledicom... stvarno bi te u terencima siromake trebalo dozivotno kaznit , i opet to nije moguce jer imaju puno novca a hrvatski pesi od policije i sudaca jedva cekaju da im koji tajkun baci kakovu koscicu od po par tisuca Kuna ...

NI
nikola
22:44 29.07.2012.

Pa i ovaj će "uglednik" dobiti kaznu kao i Čačić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije