Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

U sudaru vlakova u Portugalu ozlijeđeno 15 putnika

sudar vlakova,bec (1)
Reuters/PIXSELL
22.01.2013.
u 08:07

Nesreća se dogodila kada se oko 21.30 sati u posljednji vagon međunarodnog vlaka zabio putnički vlak koji prometuje na relaciji Lisabon – Porto

Petnaest osoba ozlijeđeno je u sudaru dvaju vlakova koji se u ponedjeljak navečer dogodio u portugalskom Alfarelosu.

AFP javlja da se nesreća dogodila kada se oko 21.30 sati u posljednji vagon međunarodnog vlaka zabio putnički vlak koji prometuje na relaciji Lisabon – Porto. Putnicima je pomoć pružena u bolnici u Coimbru. Uzrok nesreće se istražuje.

>>U frontalnom sudaru dvaju vlakova u Beču ozlijeđen 41 putnik

 

Ključne riječi

Komentara 1

BU
BubyZG
08:20 22.01.2013.

Otkada su ekonomisti preuzeli vlast u cijelome svijetu, ovakve se stvari mogu očekivati sve češće. U zadnjih mjesec dana sudari vlakova u Švicarskoj ( ?? ), u Austriji, u Portugalu ( kod nas da i ne spominjem ), ali rezultati istraga nikada nisu objavljeni. A uzrok je u nepoštivanju osnaovnih pravila struke i primjena samo i jedino ekonomskih pravila : "ŠTEDNJA; ŠTEDNJA I SAMO ŠTEDNJA", e da bi vlasnik imao što veći profit. Prije ili kasnije to košta kroz povećanu nesigurnost. Velika Britanije je ovo prošla prije desetak godina, kao posljedicu privatizacije britanskih željeznica iz doba Margaret Thacher i maksimalne štednje privatnih vlasnika u održavanju sustava !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije