Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač pobjegao
Povratak na članak

U frontalnom sudaru poginuo motociklistički as Silvio Kotvica

Kotvica je bio član Moto kluba Otočac, vozio je motoutrke, a bio je i organizator motosusreta u Otočcu

Komentari 3

AK
akil
11:43 19.05.2014.

Silvio počivao u miru božjem.Laka ti Hrv.gruda koju si toliko volio!

VL
GO
gogs0302
10:10 20.05.2014.

Još jedan motociklist žrtva neodgovornog vozača. Pijani Mačešić /one2play/prošao na crveno i usmrtio mladog motociklistu. Mačešić je već imao 35prekršaja, mladić ni jedan, motor je vozio 3god. Osuđen na 2 god.-a min.je 3, ni nakon 2 god.od nesreće nije uu zatvoru, vozi auto, uživa u životu, a to što je mladoj osobi oduzeo pravo na život?

VL
Avatar galeb100
galeb100
08:50 20.05.2014.

Silvio, "U raj poveli te anđeli, na dolasku tvome primili te mučenici! I odveli te u sveti grad, nebeski Jeruzalem. Zbor anđeoski te primio i ti s Lazarom, nekoć ubogim, pokoj vječni imao!"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.