Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskočio iz tračnica

U sudaru dvaju putničkih vlakova u Švicarskoj 17 osoba ozlijeđeno

Švicarska, sudar vlakova (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.01.2013.
u 11:34

Nesreća se dogodila na sjeveru Švicarske u blizini njemačke granice, a lokomotiva jedne kompozicije iskočila je iz tračnica i udarila u stranu druge kompozicije

Najmanje 17 osoba ozlijeđeno je u sudaru dvaju putničkih vlakova na sjeveru Švicarske. Jedan je vlak putovao iz Winterthura, a drugi iz Schaffhausena, a sudarili su se na stanici Neuhausen-am-Rheinfall nedaleko od njemačke granice. Nesreća se dogodila u 7.30 sati, piše Sky News.

Lokomotiva jedne kompozicije iskočila je iz tračnica i udarila u stranu druge kompozicije.

Glasnogovornica lokalne policije Anja Schudel  kazala je da je 17 ljudi ozlijeđeno. Neki od njih prevezeni su u bolnicu, dok su ostali dobili liječničku pomoć na mjestu nesreće. Svi putnici evakuirani su iz vlakova.

– Vlak je udario i svi su izletjeli sa svojih sjedala. Jedna je osoba jako krvarila iz glave – kazao je jedan od putnika.

>> Portugal: 36 ozlijeđenih u sudaru vlakova

Ključne riječi

Komentara 1

JA
james49
12:43 10.01.2013.

Je to sigurno u Švici? Nije kod nas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije