Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod amsterdama

Dan nakon sudara preminula teško ozlijeđena žena (68)

sudar vlakova,amsterdam (1)
AFP/PIXSELL
Autori: ba/VLM, tli/VLM
21.04.2012.
u 23:26

Teško je ozlijeđeno 56 ljudi, a 13 ih je u kritičnom stanju, izvijestila je policija

Žena (68) koja je u jučerašnjem frontalnom sudaru dvaju vlakova u Amsterdamu zadobila teške ozljede, preminula je u lokalnoj bolnici, prenosi BBC.

Još 16 teško ozlijeđenih osoba zadržano je na liječenju na intenzivnom odjelu u bolnici, objavio je gradonačelnik Amsterdama Eberhard van der Laan.

U sudaru dva putnička vlaka u subotu kod Amsterdama ozlijeđeno je najmanje 125 ljudi, od kojih 56 teško, a 13 ih je u kritičnom stanju, izvijestila je nizozemska policija, prenosi CNN.

- Svi su bili u panici, svi su vrištali. Mnogo ljudi je ozlijeđeno i bilo je puno krvi - ispričao je putnik Giovanni Laisina, kojemu je glava udarila u prozor, no osjeća se dobro.

Kako prenosi DutchNews, mnogim ozlijeđenima medicinska je pomoć pružena na mjestu nesreće, dok su neke do bolnica prevezli helikopter i vozila hitne pomoći. Nekoliko sati bilo je potrebno da se svi putnici izvuku iz vlaka.

Zasad nije jasno zašto su vlakovi bili na istim tračnicama, a o nesreći je pokrenuta istraga. Promet će uobičajenim tokom biti nastavljen tek u nedjelju.

Komentara 2

DZ
dzukaficuka
23:47 21.04.2012.

to je samo EU norma

OB
-obrisani-
11:33 22.04.2012.

TIPOVI ZA KLADJENJE!!! MINIMALNI KOEFICIJENT 5.00 SVAKI DAN!!! PRVI PUT POTPUNO BESPLATNO!!! PROLAZNOST 90%,ZARADITE DO 10 000 KUNA MJESECNO!!!! KONTAKT: PICKERTIPS@GMAIL.COM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije