Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Ličkom Lešću

U sudaru autobusa i automobila mladić smrtno stradao

Split policija
Ivana Ivanović/PIXSELL
06.08.2013.
u 19:32

Kako nam je u razgovoru kazala majka nesretnog mladića, i autobus je poslan na vještačenje, a okolnosti nesreće nisu potpuno jasne

Iz Policijske uprave ličko-senjske doznajemo da se i dalje provode istražne radnje i utvrđuju nesretne okolnosti pod kojima je došlo do teške prometne nesreće koja se u petak 2. kolovoza oko 18 sati i 45 minuta dogodila u Ličkom Lešću.

U sudaru Neoplanovog autobusa koji je prometovao na redovnoj liniji Zagreb - Gospić i osobnog automobila Citroen, mladi vozač automobila smrtno je stradao dok su dvije osobe iz autobusa prevezene u Opću bolnicu Gospić sa zadobivenim lakšim ozljedama.

Iz Županijskog državnog odvjetništva potvrdili su da su naložena daljnja vještačenja i istražne radnje kako bi se utvrdili svi detalji, a kada će istraga o prometnoj nesreći na D50 biti gotova, za sada se ne može saznati. Kako nam je u razgovoru kazala majka nesretnog mladića, i autobus je poslan na vještačenje, a okolnosti nesreće nisu potpuno jasne i prema njenim riječima tragovi kočenja autobusa vide se na lijevoj strani ceste i dodaje da vjeruje da će se potpune informacije i točne okolnosti pod kojima je njen sin stradao uskoro saznati.

– Ne želim da bilo kakve teške riječi padaju na mog sina jer okolnosti nesreće tek se utvrđuju – suočena s velikom  boli kazala je majka poginulog mladića.

>> Ličko Lešće: Teretni vlak iskočio iz tračnica zbog tehničkog kvara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije