Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

U Studentskom domu u Varaždinu pronađen mrtav 24-godišnjak, oglasila se policija

Varaždin: Službeno otvorenje novog Studentskog doma
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
30.01.2023.
u 13:35

Uzrok smrti još nije poznat

U Studentskom domu u Varaždinu jutros je pronađeno tijelo 24-godišnjaka. Potvrdila je to Policijska uprava varaždinska, a prema prvim informacijama, riječ je o korisniku Studentskog doma.

Uzrok smrti još nije poznat.

Policijska uprava varaždinska potvrdila je da je u 8.05 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da je u Studentskom domu pronađena mrtva muška osoba.

Očevidom je utvrđeno da je oko 8 sati u sobi Studentskog doma mladić u dobi od 19 godina pronašao tijelo 24-godišnjaka s kojim dijeli sobu. Liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja, konstatirao je smrt. Mrtvozornik se tijekom pregleda tijela nije sa sigurnošću mogao izjasniti o uzroku smrti. Očevid je uz pomoć policijskih službenika provela zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu koja je  naložila obdukciju, pa je tijelo mladića prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. Prema dosad prikupljenim informacijama, nisu utvrđeni elementi koji bi upućivali na postojanje kaznenog djela, kažu u policiji.

VIDEO: Vlada objavila nove cijene, gorivo idućih 14 dana osjetno skuplje

 

 

 

Komentara 1

KB
k.brijeg
17:58 02.02.2023.

Dali ima koja informacija iz kojeg mjesta je student?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije