Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
investicija

U Stankovcima se gradi prvi privatni aerodrom u Hrvatskoj

'28.04.2010., Zagreb - Avion Croatia Airlinesa slijece u Zracnu luku Zagreb.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
08.07.2012.
u 22:40

U izgradnju aerodroma domaći i strani investitori uložit će 35 milijuna eura, a osim aerodroma, gradit će se i hoteli, vodeni park, kockarnice

Prvi privatni aerodrom u Hrvatskoj trebao bi se početi graditi Stankovcima u zadarsko-šibenskom zaleđu, piše 24sata.

– Bude li sve u redu i izda li se lokacijska dozvola, već u rujnu možemo početi sa zemljanim radovima – kaže Željko Baradić, načelnik Stankovaca.

U izgradnju aerodroma domaći i strani investitori uložit će 35 milijuna eura, a osim aerodroma, gradit će se i hoteli, vodeni park, kockarnice...

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
23:49 08.07.2012.

sve prodajete.......pukli ste ko guma

LO
lojtra1
06:13 09.07.2012.

To je u sklopu nacionalnog programa za odvikavanje od ovisnosti prema kocki? Zar baš nema nikakve "investicije" u normalni posao? Od ovoga mu je bolje nek si peneze ostavi doma!

Avatar bok
bok
11:40 09.07.2012.

..nema bas direktno puno veze s clankom samo mene zbinjuje pravopis:Jednom po srpski "aerodrom" p adrugi put "zracna luka" pa avion, pa zrakoplov. Trebamo sto prije pravopis i zakon o zastiti Hrvatskog jezika. Ovo je zbunjujuce kao i ono sto vise neznamo kad je koji praznik... Stariji novinari se vjerovatno ne snalaze, ali mladi bi trebali.(Kud bas ja lestemocar to moram kazat...)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije