Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOŽEM U PRSA

Priveden 60-godišnjak osumnjičen za ubojstvo nožem u centru Požegi

mrtvac
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/4
13.03.2010.
u 14:51

Policiji je to dojavio slučajni prolaznik koji je vidio nepomično tijelo. Identitet muškarca se još utvrđuje, a navodno ima oko 40 godina.

Policija je privela 60-godišnjeg muškarca, osumnjičenog za ubojstvo u središtu Požege. U Ulici Vučjak u samom središtu Požege danas oko 11 sati je pronađen mrtav muškarac D.S.(46). Nepomično tijelo čovjeka uočio je, navodno, muškarac koji stanuje nešto dalje niz ulicu i dojavio policiji. Muškarac je pronađen u napuštenoj kući odmah iza gradske tržnice a vijest, koja se brzo proširila gradom, nije previše iznenadila susjede. Imao je više ubodnih rana nožem u prsa.

- Iako je kuća bez vrata i prozora i potpuno zapuštena, u njoj već neko vrijeme živi čovjek kojega zovem samo 'komšija'. Neki kažu da se zove Stevo. Čovjek koji je pronađen mrtav povremeno navraća k njemu, kao i njegova žena. Čula sam da se priča kako oni stanuju u Jagodnjaku a ona jako voli piti. Znalo je tu i ranije biti opijanja,svađe i galame. Kada bi se sreli na ulici, komšija me pozdravio i s njim nisam imala problema. I jutros sam ga srela kada sam išla na tržnicu, a izgledao mi je da se nekako pokunjio - ispričala je prva susjeda do kuće u kojoj je pronađen mrtvac 75-godišnja A.G.

Kuća u kojoj je pronađen mrtav muškarac, doznali smo neslužbeno, nekada je bila u vlasništvu žene koja sada živi u Beogradu a koja ju je prodala požeškom zlataru Mocku. Gradska uprava, potvrdio nam je gradonačelnik Zdravko Ronko, željela je kuću na neki način ograditi kako ne bi narušavala izgled središta grada, ali nije za to dobila dozvolu od vlasnika. Kako se 'Stevo' nastanio u njoj, nitko nam od susjeda nije znao reće.

- Srela sam ga prije više od godinu dana na ulici a on mi je samo rekao:Ja sam vaš novi komšija. Mi susjedi s njim nismo imali problema, čak sam vidjela da je jednoj ženi na poklon odnijeo kruške. No, u kući, to smo svi čuli, bilo je često opijanja, vike i galame - kazala je druga susjeda M.G.

Ubijeni muškarac je, moglo se također čuti u susjedstvu, pronađen s odsječenim nosom i dijelom lica ali, u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj to nisu željeli potvrditi dok se ne obavi obdukcija. Čovjek koji je živio u trošnoj kući, kažu susjedi, priveden je u policiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije