Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava u SDP-u

U središnjici SDP-a Vidović udario Cukrova PET bocom u glavu

Franko  Vidović
Pixsell
Autori: vk/VLM, AM
18.04.2010.
u 20:08

Ostao bih mrtav da je u pitanju bila staklena boca a ne plastična - kaže Stanko Cukrov

Predsjednik Gradskog odbora SDP-a Šibenika i dogradonačelnik Šibenika Franko Vidović udario je plastičnom bocom u glavu suspendiranog člana SDP-a iz Šibenika Stanka Cukrova. Incident se dogodio u subotu na Iblerovu trgu u Zagrebu u središnjici stranke kada je spomenuti dvojac došao na sastanak Nadzornog odbora, koji je morao raspravljati o Cukrovljevoj suspenziji.

Sam Cukrov izjavio je kako je sreća što je udaren plastičnom bocom – da je staklena, bio bi mrtav.

Mogao je ostati i bez vida, rekao nam je Stanko Cukrov, koji je nakon liječničkog pregleda dobio Schanzov ovratnik.
Franko Vidović izrazio je u priopćenju žaljenje kolegama i javnosti zbog neprimjerene reakcije. Vjerojatno će SDP utvrditi odgovornost za tučnjavu i sankcionirati sudionike.

Vrh SDP-a istražio je napad Franka Vidovića na Slavena Cukrova.
– To je apsolutno neprihvatljivo ponašanje zbog kojega nam je jako žao. Utvrđujemo odgovornost te ćemo nakon toga pokrenuti disciplinske mjere – rekao je jučer Igor Dragovan, tajnik SDP-a. 

Ključne riječi

Komentara 32

OB
-obrisani-
00:37 19.04.2010.

vjerovatno cé ovi koji je dobija sa flasón po glavi-Cukrov,.. zbog smanjenja mozganih- funkcija , sada postati HNS-ovac...??..-:))

ZX
zark x
16:32 19.04.2010.

Drugovi i Drugarice, molmo vas da se ne tucete. Dajete los primjer vasoj omladini koja se tu proslavila sa pjesmom \"Od Vardara do Triglava\"

AB
abendblatt
21:19 18.04.2010.

Kad se dva SDP-ovca potuku, onda je to namjesteno od HDZ-a, ali njihov promotor Baredaje im primjer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije