Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar na autu

U Splitu jutros zapaljen Fiat Punto zagrebačkih registarskih oznaka

izgorio auto (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
01.09.2011.
u 13:25

Kako neslužbeno doznajemo, nepoznata je osoba najprije razbila stakla i potpalila vozilo koje je bilo parkirano u blizini obiteljske kuće.

Fiat Punto zagrebačkih registarskih oznaka planuo je jutros u splitskom naselju Brdima. Kako neslužbeno doznajemo, nepoznata je osoba najprije razbila stakla i potpalila vozilo koje je bilo parkirano u blizini obiteljske kuće.

Auto je u vlasništvu 33-godišnjakinje, a požar se proširio i na BMW X5 u vlasništvu poduzeća.

Splitska je policija izvijestila da će nakon obavljenog očevida utvrditi uzrok požara i nastalu materijalnu štetu.

Ključne riječi

Komentara 151

JM
ja-ma
17:34 01.09.2011.

Idem i ja sad palit sve aute sa ST regama po Zagrebu.Ha....hebi ga....ne mogu jer će proglasti stanje elementarne nepogode.

FL
flok
19:37 01.09.2011.

uglavnom - volio bi da ovoga uhvate - nešto mi govori da ne bi ka čovik iša uspravno u maricu - nego bi se ka kurhva krio iza majice. nešto mi govori da bi tako bilo

IT
i_tata_bi_sine
14:18 01.09.2011.

Jedino mi nije žao ovog s x5 :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije