Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

U slučaju Glavaševa pritvaranja više se ne zna tko pije, a tko plaća

Sudovi su toliko zaokupljeni pitanjem ima li pravne osnove za njegovo pritvaranje da se potpuno izgubila bit slučaja

Komentari 8

MA
mariosb
12:50 01.04.2015.

Meni najviše smeta u cijeloj priči s Glavašem to što nitko nije spomenuo oko 1200 pogunilih civila i branitelja u Osijeku za koje nitko nije niti će odgovarat.....da se razumjemo ja ne opravdavam Glavaša ako je kriv za ubistva,svaki zločin treba sankcionirati,al ljudima u Osijeku će uvijek ta presuda i to što nitko nije odgovarao za zločine sa srpske strane ostavljati gorak okus

VL
FR
franjo
12:19 01.04.2015.

Ha' u toj državi nije niti će išta normalno funkcionirati. Sve te državice od bivše Jugoslavije su jad i bijeda i u pravom smislu banana države. Ustvari i nisu države .

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:17 01.04.2015.

Pili su oni koje je Glavaš punio akomulatorskom kiselinom a sad bi Glavaš trebao platit

VL
MS
mare_split
20:27 01.04.2015.

'... da li se suci ... pitaju kako se osjećaju Glavaševe žrtve i jesu li dobile satisfakciju.'! Tko pita HRVATE kako se osjećamo kao istinske žrtve jer nisu osuđeni, slično Generalu, prema zapovjednoj 'odgovornosti', vlada Srbije, vrh JNA, sve četničkee vođe, ...? Toma, prestanite se igrati 'znalca', jer zapravo u vama buja mržnja ... prema svemu hrvatskom no, to vam ne može pomoći: imamo i to zauvijek Hrvatsku! ... A ... o zločinima i 'zločinima' o kojima 'svjedočiše' neprijatelji moje Domovine ne treba kazivati ništa više od činjenice da je i to 'srpska istina', dakle laž i podvala! Ne vjerujete? Pitajte ... Šešelja, Vulina, Vučića, Tomu četnika ...! H2SO4 i svaka druga jača kiselina nužno bi na tijelu 'žrtve' ostavile tragove! je li itko to provjerio? ... Laži ... su osudile Generala! Istina je da je Slobodan i nevin!

VL
BU
Bubalamala
08:46 02.04.2015.

Kako god to završilo Glavaš ostaje zločinac pa neka živi sa tom titulom !

VL
Avatar gutenabend
gutenabend
14:41 06.04.2015.

Razumiješ se drugarice Toma kao Mara u krivi racku. Dok nema pravomoćne presude, ne može se nikome predbacivati kazneno djelo.

VL
DU
Deleted user
12:12 01.04.2015.

Pupovac je taj koji je vratio Glavaša u pritvor, ma što god mi pričali o tome... Znate ono, neovisnost pravosudne vlasti i blabla... Kako vladajućim konstatno izmiče većina u Saboru, tu je Pupovac taj koji vedri i oblači svojim ucjenama. Tko meni ne vjeruje, ajd nek se prisjeti tko je donio ljepljivu traku u Sabor i tamo demonstrirao što misli o presumpciji nevinosti Glavaša! Milanović mu je samo potrčko.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
12:08 01.04.2015.

U slučaju Glavaševa pritvaranja više se ne zna tko najdraži viski pije, a tko to na thompsonovom koncertu plaće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.