Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pao švercer

U Slimenu uhvaćen s više od 330 kilograma smrznutih bifteka

meso
Željko Hladika/Pixsell
06.07.2012.
u 14:04

Utvrđeno je da je meso kupio u Travniku te ga iz BiH u Hrvatsku pokušao uvesti preko ilegalnog prijelaza u Mijaci pored Vrgorca

Švercanje mesa iz BiH, čini se, postalo je vrlo "unosan posao". Policajci su jučer uhvatili 53-godišnjeg Ivana R. iz Makarske s više od 330 kilograma junećih bifteka!

Temeljem dojava da se bavi krijumčarenjem mesa, postavili su mu "zasjedu" u Slimenu i zaustavili Mercedes Vito u kojem je skrio smrznute bifteke. Utvrđeno je kako je meso kupio u Travniku te ga iz BiH u Hrvatsku pokušao uvesti preko ilegalnog prijelaza u Mijaci pored Vrgorca. Meso su mu oduzeli, a o događaju je izviještena i veterinarska inspektorica koja je naložila da se meso uništi. Ivan R. zaradio je kaznene prijave zbog izbjegavanja carinskog nadzora i nedopuštene trgovine.

Valja podsjetiti da su dan prije  policajci uhvatili Antu K. sa šireg imotskog područja koji je također iz BiH u Hrvatsku pokušao prošvercati više od 220 kilograma smrznutog junećeg i telećeg mesa.

Komentara 9

BL
Blueberry
15:55 06.07.2012.

E fakat jaka stvar.Uhapsili švercera sa 300 kg bifteka. Što ne pohapse one koji u Hrvatskoj legalno prodaju juneći biftek po 200 kuna kilogram. To je daleko veći zločin

LO
lojtra1
16:52 06.07.2012.

Naravno da su amateri. Iako možda i nisu. Ako su već imali dojavu da se vozi meso trebali su ga pustiti i čekati kad će ga isporučiti. Ovaj što vozi nije poroblematičan ali ugostitelj koji kupuje i tako umanjuje legalni promet i sve ostalo, e taj već je "riba za upecat".

Avatar Hrvatski vukodlak
Hrvatski vukodlak
15:23 06.07.2012.

Smrzavati bifteke?!O amateri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije