Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprika iz općine

U Slavoniji djeca od Djeda Božićnjaka dobila darove. Uz slatkiše stigao i strip eksplicitnog sadržaja

djed mraz
Pixabay/Ilustracija
23.12.2021.
u 10:17

Iz Općine su se na Facebook stranicama naknadno ispričali roditeljima

Prilikom obilježavanju Adventa u Općini Brodski Stupnik Djed Božićnjak, kojem se obradovalo 200-tinjak djece nagrađena su prigodnim darovima. No, djeci, uz slatkiše, darovan i strip eksplicitnog sadržaja naziva 'Sillage - Brazda: Do vatre i pepela'.

Neki roditelji su se pobunili. SB Online javlja kako im se javilo nekoliko žitelja Općine Brodski Stupnik koji su ogorčeni ovime, te ne znaju kako nazvati ovaj čin.

Iz Općine su se na Facebook stranicama naknadno ispričali roditeljima: "Općina Brodski Stupnik se ispričava roditeljima i djeci što su se u pojedinim paketićima Djeda Božićnjaka nalazile slikovnice (stripovi) neprimjerenog sadržaja djeci tog uzrasta".

Komentara 2

Avatar Virus.1984
Virus.1984
10:45 23.12.2021.

Netko je iz Općine pomiješao poklone za zaposlenike Općine i djecu. Dogodi se kada upravljaš tuđim parama kao pijano-pohotni milijunaš.

AV
avangero
10:40 23.12.2021.

I to su vijesti, postali ste prava šuft novina,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije