Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drago, zbogom
Povratak na članak

U Slatini pokopan Večernjakov novinar Dragutin Šantoši

Mi koji smo prošli ratno izvještavanje imali smo uzrečicu među kolegama: "Ne daj Bože da postaneš vijest". Ti si, Drago, nažalost jučer postao vijest, kazao je Goran Ogurlić

Komentari 1

KR
krc
17:53 18.09.2012.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine! A, vi koji pišete o njegovoj profesionalnosti, očito niste ništa naučili od njega. Pratim članke o tragičnoj pogibiji vašeg novinara , ali nitko da napiše što se stvarno dogodilo.Pišete, kraj njegovoga mrtvog tijela ležao je foto aparat.Što se dogodilo, jel ga netko pokupio s autom, jel je on bio u autu, pa sletio sa ceste, jel ja imao sudar sa drugim vozilom? gospodo novinari pročitajte još jedanput pokojnikov zadnji izvještaj, možda ipak nešto naučite.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.