Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktivni razbojnici

U Sisku opljačkana poslovnica Hrvatske lutrije, u Rijeci pošta

policija
Vl foto
Autori: tok, dp/VLM
16.12.2010.
u 18:31

U tijeku su očevidi, a policija traga za maskiranim razbojnicima

Večeras oko 17.45 sati maskirani razbojnik uz prijetnju oružjem iz poslovnice Hrvatske lutrije u Sisku otuđio je neutvrđenu količinu novca. U poslovnici u Odranskoj ulici u trenutku pljačke bila je samo djelatnica koja nije ozlijeđena. Policija traga za razbojnikom, kao i za razbojnikom koji je prijeteći pištoljem odnio manji iznos novca u pošti u Rijeci.

Mala pošta u Pulskoj ulici na Kantridi u Rijeci večeras je ponovno bila na meti razbojnika. Maskirani muškarac nešto prije 19 sati upao je u poštu i prijeteći pištoljem od službenice zatražio da mu preda novac. Prestrašena žena predala mu je novac nakon čega je razbojnik pobjegao, doznaje se, s manjim iznosom. Nitko nije ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Mladen Miletić
19:08 16.12.2010.

Konačno da i u Sisku nisu ljudi zaostali nevole da im djeca plaču gladna i za božić. Mnogi su se borili i protiv naoružanoga neprijatelja sada ne naoružane ubjediti da dadu naoružanome nešto za sirotinju i nesmije biti problem .. Kako se vidi i čuje Hrvatska=ŠEKS polako se vrača na Titov -zli sistem pa ne priznaje nedaje HRVATIMA -katolicima božićnicu ....

MA
mamba64
21:21 16.12.2010.

Sve je to sitniš nemože se čovik dobro niti najest.

OB
-obrisani-
17:42 18.12.2010.

Neka,neka i sirotinja vidi kako je nama teško u vladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije