Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA
Povratak na članak

U Šibeniku postavili jumbo-plakat s natpisom 'Dobrodošli u zadarsku regiju'

Plakati će, osim u Šibeniku, biti postavljeni u Vukovaru te u Istri

Komentari 7

SQ
squalus
15:01 29.04.2016.

Jao, zamisli da se probudiš u regiji a ne županiji...šok i nevjerica. Kakva glupost. Dosta je vas uhljeba, parazita, pijavica. Zar je normalno da jedna županija od 200-tinjak tisuća stanovnika ima zaposlenih kao neka njemačka savezna pokrajina od par milijunaa stanovnika. Što se mene tiče, ne bi imao ništa protiv da ostanu županije, ali samo pod uvjetom da se drastičlno smanji broj djelatnika i broj raznoraznih izmišljenih, nepotrebnih županijskih agencija.

VL
DO
doktorica
15:52 29.04.2016.

i treba ukinuti taj besmisleni birokratski aparat po županijama,zaista je dosta tih uhljeba koji se sada bune jer će ostati bez privilegija.Sve na burzu rada pa neka dokažu da su sposobni!!!

VL
SK
sklepicantun
18:11 29.04.2016.

mislim da se stvarno mnogi razilaze sa pameću.

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
16:25 29.04.2016.

U svih 20 županija radi 2000 ljudi što znači da su županije zapravo najzdraviji i najefikasniji dio uprave za razliku od općina i gradova. Ova hajka protiv sustava se pokreće zato što partija nema vlast u županijama, istu hajku su provodili i provode i danas protiv glasanja hrvatskih državljana s prebivalištem u inozemstvu na izborima. Istodobno je uredu da manjine imaju čak 8 zastupnika u Saboru koji sa stotinjak glasova dobivaju mandat, uredu je da postoje stotine agencija koje mlate praznu slamu i postoje samo da bi zapošljavale partijske kadrove,... Ako dođe do ukidanja županija centri kao Virovitica, Sisak, Šibenik, Dubrovnik ili Gospić će biti u još gorem položaju i budu još više zanemareni nego što su to sad kad se u njih ipak ulaže nvoac.

VL
KA
kakaotp
17:39 29.04.2016.

Zadar....preuzeo....zlo svih hecegovaca

VL
DU
Deleted user
16:25 29.04.2016.

Sredili su sibencani brzo taj plakat sad pise Dobrodosli u regiju :)) nedamo se mi dalmatinci za*ebavat :))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.