Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mogu odahnuti

Požar na području Crikvenice ugašen, u Bakru još vatreno

Odbojka na pijesku
AFP
24.07.2012.
u 08:05

Požar je sveukupno gasilo 345 vatrogasaca sa 85 vozila te oko 100 pripadnika HV-a, a proglašen je ugašenim danas iza 13 sati.

Požar na području Crikvenice vatrogasci su jutros uz pomoć četiri kanadera uspjeli staviti pod kontrolu. Požarište su napustili nakon 10 sati, a uspostavljen je i promet Jadranskom magistralom, javio je DUZS. Požar je sveukupno gasilo 345 vatrogasaca sa 85 vozila te oko 100 pripadnika HV-a, a proglašen je ugašenim danas poslije 13 sati. 

Požar koji je u ponedjeljak navečer izbio u Bakru još nije ugašen. Požarom su zahvaćeni trava i nisko raslinje, a trenutačno ga gasi 70-ak vatrogasaca sa 15 vatrogasnih vozila. Na požarište su upućena dva kanadera. 

I na području Šibensko-kninske županije vatrogasci su danas imali posla. Požar otvorenog prostora na lokaciji Ervenik – Pađane koji je izbio jutros poslije 10 sati lokaliziran je dva sata potom. U požaru je izgorjelo oko dva hektara trave i niskog raslinja. Uz vatrogasce iz JVP-a Knin i DVD-a Knin požar su iz zraka gasila dva zračna traktora.


>>Kuće nisu ugrožene, zbog jakog vjetra gašenje će trajati cijelu noć

>> Ako imate fotografije ili videa požara, pošaljite nam ih na e-mail dojavi@vecernji.net

Komentara 24

LI
lixon
09:33 24.07.2012.

Treba uvesti rigorozne kazne za svakog kretena i idiota koji svjesno ugrožava sigurnost života i imovine drugih ljudi. I čisto mi dodje žao što nema nekadašnje milicije koja je pendrečila gdje je stigla, pa npr. nisu trebali zastitari pred bankama i poštama.

KA
Karizma
09:45 24.07.2012.

Sad su dobri i vlaji i žabari kad treba pomoci a kad nesto trebate ili kad govore o nama kontinentalcima tad smo i seljaci i neobrazovani i nebi vam niti vode dali da vam treba.Samo slušajte kad primorci i dalmatinci govore o zagorcima licanima slavoncima ili nedaj boze slusati o ljudima iz dalmatinske zagore.Kad se sve završi probajte pitati vode pa ce te cuti odgovor da je voda skupa i da je oni placaju skupo i ne mogu dati da pijete.A sto kontinentalci riskiraju svoje zivote zbog njih to je normalno

LI
Libela
13:10 24.07.2012.

Canadair a ne kanaaaaader.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije