Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neno novosti
Povratak na članak

U tjedan dana nestalo osam maloljetnika

Od 11 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, pet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga zaJasminom Horvat, Aleksandrom Ignjac, Tomislavom Mžikom, Antonijem Osmanovićem, Zdravkom Pavlišom,Tarom Pomper.

Komentari 8

OK
okvarbudovič
19:23 29.04.2016.

vjerovatno zrtvovana na masonskim ceremonijama,tko zna.

VL
KA
kajinx
10:34 29.04.2016.

Božo Petrov, htjeo si MUP, sada napravi plan za zaštitu naše djece. Nestaje ih 8 na tjedan, to je 400 na godinu. Orešković i Predsjednica, pomozite Petrovu.

VL
BI
Bilstein
11:31 29.04.2016.

za vrijeme Tita nikad nisu nestajala djeca a sad neka masovna pojava.

VL
JO
josipmacek
12:08 29.04.2016.

draga naša dičice država vam obiluje drogom probudite se na nepoznatom mistu tad je kasno_sve vam je droga kriva i država koja je imuna na dilere Mule odnosno dostave rade 24. sata od 0 -----------24-h-

VL
JO
josipmacek
12:23 29.04.2016.

nestaju komentari okrenut ču isto je --tu jedan je zapeo za titu kako tamo nisu nestajala dijeca-napisao sam strogoća i nije bilo droge- ovome što mi je ukrao komentar ide dodatak - da jesu nestajala i dijeca i odrasli pa pa i cijele obitelji - svi mi nečija smo dica- koliko godina stari to je nebitno- pogotovo ako nestali završe u nekom od jama tkz- bezdana--zbog nepodobmosti- -ne spoiminjite ga crko je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.