Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak novinarke

U Rijeci preminula novinarka Dubravka Munjas

dubravka munjas
Novi list
18.02.2011.
u 17:32

Novinarka i urednica Novog lista umrla je nakon kratke i teške bolesti u 47. godini života.

Nakon kratke i teške bolesti u 47. godini života rano jutros u Rijeci umrla je Dubravka Munjas, novinarka i urednica Novog lista.

Prerani odlazak kolegice i prijateljice bolno je odjeknuo među kolegama u njenoj redakciji, ali i novinarima u drugim riječkim redakcijama koji su Dudu, kako su je svi zvali, izuzetno cijenili i voljeli.

Rođena je 1. svibnja 1964. godine u Ogulinu, a u Rijeci je završila Riječku gimnaziju i Pedagoški fakultet. Već u srednjoškolskim danima novinarstvo je izabrala za svoj budući poziv pa je svoje prve kartice teksta ispisivala za omladinski list Val , a nakon fakulteta 1988. godine zaposlila se u Novom listu gdje je radila sve dok je teška bolest nije odvojila od redakcije.

Iznimno profesionalna i do kraja predana poslu, i kao novinarka i kao urednica gradske rubrike, Duda nikad u tisućama redaka koje je napisala ili uredila nije zaboravila čovjeka. Za nju su čovjek, njegove tuge i radosti, uvijek bile središte priče. Takva je bila jer su je samu krasili dobrota i ljudskost, a razumijevanje i ljubav prema obitelji, prijateljima i kolegama kod nje nije imalo granica. Zato i njen odlazak toliko boli sve s kojima je radila, družila se, prijateljevala, ali i one čiji je život u nekom kratkom susretu tek dotakla.

Komentara 2

SR
sta_reci
15:45 19.02.2011.

Premlada je otisla. Saucesce najblizima.

UK
Ugo Kajvez
17:50 18.02.2011.

Sućut ...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije