Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U pucnjavi na Sveučilištu u Pečuhu ubijena jedna osoba, tri ranjene

pečuh
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
26.11.2009.
u 18:50

Policija je uhitila napadača, 23-godišnjaka koji je ušao u zgradu biofizičkoga istraživačkog instituta i otvorio vatru iz još uvijek neidentificiranog oružja. Navodno je riječ o studentu sveučilišta.

Jedan je muškarac ubijen, a tri su osobe ranjene u četvrtak u pucnjavi u zgradi Sveučilišta u Pečuhu, na jugu Mađarske, rekao je glasnogovornik sveučilišta Zoltan Gyorffy.

Policija je uhitila napadača, 23-godišnjaka koji je ušao u zgradu biofizičkoga istraživačkog instituta i otvorio vatru iz još uvijek neidentificiranog oružja. Navodno je riječ o studentu sveučilišta.

Dvije osobe su u pucnjavi teško ranjene, dok je jedna osoba lakše ranjena, prenosi mađarska agencija MTI.

Incident se dogodio tijekom nastave na kojoj su bili mađarski studenti farmaceutike. Ubijen je jedan od studenata, a među ranjenima se nalaze i članovi osoblja fakulteta, rekao je Gyorffy, dodajući da su i napadač i žrtve mađarski državljani.

Policija je blokirala cijelo područje na kojem se dogodio incident i pokrenula istragu, a zasad nisu poznati motivi napada.

Ključne riječi

Komentara 2

AG
Agramer198
19:13 26.11.2009.

Eto ja sam za da se odreže smrtna kazna ovakvim frikovima koji dođu i naprave pokolj. Ne zanima me iz kakve je obitelji, koliki mu je IQ niti jesu li ga kao malog zatvarali u ormar. Europski kazneni sustav je preblag. Ne kažem da bi trebalo dosuditi smrtnu kaznu za krivo prakiranje ko u Americi, ali za ovake kao ovaj definitivno.

SL
sljivo
00:17 27.11.2009.

Heeee, Madjaroni postali zapad pa kopiraju sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije