Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubijen i napadač

U pucnjavi u Seattleu ubijeno pet osoba!

pucnjava u SAD-u (1)
Reuters/PIXSELL
22.04.2013.
u 09:47

Pucnjava se dogodila u jednom stambenom kompleksu, oko 9.30 sati po lokalnom vremenu, a policija je nakon dojave ubila napadača koji je pucao i na njih

Pet osoba ubijeno je u pucnjavi na zapadu Seattlea, uključujući i napadača kojeg je ubila policija, javljaju svjetski mediji. Pucnjava se dogodila u jednom stambenom kompleksu.

Policija je dojavu o pucnjavi dobila sinoć u 9.30 sati po lokalnom vremenu. Osim napadača, ubijeno je još troje muškaraca i jedna žena. Kada su došli na mjesto pucnjave, jedan je muškarac koji je ranjen ležao na podu posegnuo za pištolje i počeo pucati na njih. tada je policija otvorila vatru i ubila ga.

Pregledom stanova, pronašli su u jednom ubijenog muškarca, a u drugom ubijenu ženu. Druga dva muškarca mrtva su ležala na parkiralištu ispred kompleksa.

Još se istražuje koji je povod pucnjave te je li ubijana žena bila slučajna žrtva.

>> Upao u meksički bar i upucao tri žene i četiri muškarca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije