Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ih vidjeli?
Povratak na članak

U proteklih tjedan dana nestalo 13 osoba, 2 maloljetnika

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Komentari 1

OB
Objektivno...
14:25 25.07.2014.

Možda ih pronađe neki Crveni križ? Crveni križ prema svom Zakonu o HCK od svake općine, grada i županije mora dobiti 0,2% od prihoda svih tih proračuna samo da bi pronašli nestale osobe...!? To baš i nije malo novca... A u traženju se Crveni križ zakonski "preklapa" i sa Policijom koja isto traži nestale... Jer ko što piše...nazovite telefon 192 a ne onaj 060 9011 koji služi za oročavanje ("oplodnju") prikupljene financijske pomoći... I obitelji traže nestale... I susjedi... I prijatelji... I privatni detektivi traže nestale... Svi tražimo nestale...Hoće li Lalovac donijeti da se i u Zakonu o policiji ugradi kako sve ove jedinice iz proračuna i Policiji moraju uplaćivati 0,2% ??? Kolko kuna dobijem ako pronađem nekog od ovih nestalih, ha? 0,2% ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.